Hur laddar man inför en partiledardebatt? För Mauds del handlar det mycket om att koppla bort och göra någonting annat. Argumenten, siffrorna och oneliners är sen länge på plats. Under morgonen har hon istället tränat på gym och varit ute i höstsolen. 

Partiledarna i Alliansen träffades också för att bolla några ingångar under eftermiddagen. Man undrar ju hur förberedelserna ser ut på den andra sidan? Om två sitter utan den tredje eller om alla tre sitter tillsammans? Knappast troligt då kommunikationen de emellan tycks skötas brevledes.

Alliansledarna är laddade, tycker att det ska bli kul att möta en opposition som är så uppenbart splittrade. Jag är mest nyfiken på hur Ohly kommer att agera. Ska han skälla både på oss och Sahlin lär deras lag ha något av ett tvåfrontskrig att hantera, och det kan ju aldrig sluta lyckligt. 

Vill också passa på att tipsa om lite helgläsning. Washington Post gräver ner sig i den lokala organiseringen av presidentkandidaternas kampanjer. Intressant och värdefullt för alla som funderar på vinnande valorganisationer inför 2010.  Du hittar texten här.

Annonser